Жаңартылды: 2026 жылғы 3 қазан · Қолданба: Nons
Бұл бетте Nons тіркелгіңізді және онымен байланысты жеке деректерді қалай жою керектігі түсіндіріледі.
Сіз кез келген уақытта Nons қолданбасының ішінде тіркелгіңізді тікелей жоя аласыз:
Растағаннан кейін тіркелгіңіз бен онымен байланысты жеке деректер жүйелерімізден жойылады.
Растағаннан кейін бірден мыналар жойылады: тіркелгі және кіру деректері (электрондық пошта мекенжайы, Google, Apple және VK идентификаторлары), белсенді сеанстар, профиль, профильге жүктелген фотосуреттер мен басқа медиафайлдар, верификацияға арналған селфи, лайктар мен мэтчтер, іздеу сүзгілері, бұғаттаулар мен жасырылған анкеталар, лента тарихы, сіз құрған қауымдастықтар, сондай-ақ push-хабарландыруларға арналған құрылғылар мен хабарландыру параметрлері.
Жеке чаттар бірден жабылады және 24 сағаттан кейін хабарламалары мен тіркемелерімен бірге толық тазартылады. Атыңыз бен фотоңыз барлық чаттардан бірден алынып тасталады; топтық чаттарға және іс-шара чаттарына жіберген хабарламаларыңыз олардың қатысушыларына атыңыз бен фотоңызсыз көрінеді.
Қауіпсіздік мақсатында және теріс пайдаланудың алдын алу үшін кейбір жазбалар жойылғаннан кейін де сақталады — тек жойылған тіркелгінің ішкі идентификаторымен, кіру деректерінсіз және профильсіз:
Егер қолданбаға қол жеткізе алмасаңыз, бізге хабарласу арқылы тіркелгі мен деректерді жоюды сұрай аласыз. Сұрауыңызды растай алуымыз үшін тіркелгіңізге байланысты электрондық пошта мекенжайын көрсетіңіз.
Эл. пошта: support@hornstudio.ru
Сондай-ақ біздің Құпиялылық саясатын және Балалар қауіпсіздігі стандарттарын қараңыз.